Dobre želje uz novi broj “Klesarstva i graditeljstva”

Duboko izražavamo suosjećanje sa stanovnicima Petrinje, Gline, Siska i svih okolnih im sela koji su pretrpjeli bilo kakvu vrstu štete, materijalnu, psihološku ili duševnu, u ovim tragičnim danima koji su, nadamo se, iza nas. Klesarska škola i njeni djelatnici pomoći će potresom stradalim područjima koliko je god u njihovoj moći, a do tada smo, dakako, sa svima njima u mislima, zajedno s ostatkom naše uistinu ujedinjene domovine.
Kako bismo ipak, barem malo, pažnju skrenuli na neke vedrije teme, ponosni smo Vam predstaviti novi, božićno-novogodišnji dvobroj našeg časopisa “Klesarstvo i graditeljstvo” s mnoštvo novih sadržaja iz područja kamenarstva, arhitekture, građevine, kiparstva i brojnih drugih srodnih im djelatnosti. S obzirom na sve okolnosti koje su pogodile našu zemlju, na portalu Hrčak novi broj bit će dostupan kroz nekoliko dana, a i radimo na tome da svi brojevi budu dostupni na našoj web stranici u digitalnom formatu.
Novi broj možete pročitati na linku.
Naslovnicu novog broja krasi sad već dobro poznata, predivna skulptura “Na suncu” Vladimira Herljevića koja predstavlja simbol nade i “boljeg sutra” u ovim teškim vremenima. Zastanimo, budimo zahvalni na svemu onome što imamo i pokušajmo uživati u malim stvarima, baš kao što nam ovo djelo i sugerira.
Puno zdraviju i sretniju novu 2021. godinu, sa što manje zahtjevnih izazova, strahova i nedaća želi Vam svima osoblje Klesarske škole!
Autorica teksta: Josipa Martinić

Scroll to Top