UPISI 2021./2022.

Dragi osnovnoškolci

i ove godine Klesarska škola upisuje nove učenike. Unatoč mnogim modernizacijama i inovacijama koje smo uveli temelj škole je i dalje ručna obrada kamena koja je proglašena nematerijalnim dobrom Republike Hrvatske. Naši učenici dolaze iz svih krajeva Hrvatske, EU i šire.

Nadamo se da ćete i vi biti dio naše internacionalne družine poznate širom svijeta.

Ova škola otvara vam brojne mogućnosti u našoj zemlji i svijetu jer se diploma naše škole priznaje u svim zemljama svijeta. Zbog toga je naša velika odgovornost stvarati kvalitetne klesare koji će stečenim znanjima, kompetencijama i radnim navikama sebi omogućiti napredak u bilo kojoj sredini.

Velik dio učenika upisuje i fakultete. O vašim planovima za budućnost ovisi izbor između dvaju ponuđenih programa: trogodišnji smjer za klesara ili četverogodišnji smjer za klesarskog tehničara. Do kraja prvog polugodišta u dogovoru s nastavnicima i roditeljima, a s obzirom na postignute rezultate možete prijeći iz jednog programa u drugi.

Za sve novosti vezane za upise pratite našu web stranicu ili nazovite školu, a sve naše aktivnosti možete pratiti na facebook stranici  Klesarska škola, Pučišća – Početna | Facebook

i instagramu @klesarskaskolapucisca

Uvjete upisa i rokove možete pročitati na donjem linku.

Veselimo se vašem dolasku

Scroll to Top