ODABIR OBVEZNIH IZBORNIH I FAKULTATIVNIH PREDMETA ZA UČENIKE KOJI ĆE DOGODINE BITI UPISANI U 2a, 3a i 4. razred

Dragi učenici

koji završavate ove godine 1., 2. i 3. razred klesarskih tehničara do 15.6 potrebno je da odaberete obvezne izborne predmete koje ćete slušati u idućoj školskoj godini, a također i fakultativne predmete koje vam nudi škola, a odgovaraju vašim afinitetima i planovima za budućnost.

2a razred u školskoj godini 2021/22.

možete odabrati fakultativni predmet Dizajn u kamenu kod nastavnika Emila Trutanića, akademskog kipara na sljedećem linku:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=FvJamzTGgEurAgyaPQKQkWS1Cm291X5Mh-bjbiuIImlUOEg5RzVINjBSR0RVV1FHVVFRTDBRSkZTMy4u

3a razred u školskoj godini 2021/22.

morate se odlučiti između obveznih izbornih predmeta Primijenjena kemija u kamenarstvu (nastavnica Simona Širković Martinić) i Rad u kamenu (jedan od meštara iz radionice prema raspoređenoj satnici) te između Primijenjena fizika (nastavnik Tomislav Čizmić Marović) i Uvod u kiparsko modeliranje (nastavnik Emil Trutanić). Na linku:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=FvJamzTGgEurAgyaPQKQkWS1Cm291X5Mh-bjbiuIImlURVpDQlJENUg0Tjg5V0o3VTFJSTIwUlJHRi4u

4. razred u školskoj godini 2021/22.

obavezan je odabir između predmeta Stilovi u arhitekturi (nastavnica Lada Kuzmanić Runje) i Vođenje malog poduzeća (nastavnik Marijo Dominis). Na linku:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=FvJamzTGgEurAgyaPQKQkWS1Cm291X5Mh-bjbiuIImlUQk9GWkpQNEtEWVhOUjFDN1pLNEw1MTRPNC4u

te se također možete odlučiti između ponuđenih fakultativnih predmeta Kiparsko modeliranje (nastavnik Emil Trutanić) i Restauracija-konzervacija (nastavnik Siniša Martinić Cezar). Na linku:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=FvJamzTGgEurAgyaPQKQkWS1Cm291X5Mh-bjbiuIImlUNUQxM0tOR05NNVVRUjNJUVNZTU5BQUw0MC4u

Napomena da se obvezni izborni predmeti moraju odabrati. Fakultativni su prema prema vašoj želji i afinitetima, ali kada ih odaberete trebaju se pohađati i iz njih također dobivate ocjenu. Ove godine veliki broj učenika završnog razreda posebno je tražio da im se omogući da izaberu više ponuđenih predmeta što im je i udovoljeno. nastojte iskoristiti sve potencijale koje vam škola omogućuje vodeći se svojim planovima, željama i talentima.

Posavjetujte se sa svojim roditeljima i odlučite se do 15.6.

Sretno

Scroll to Top