Natječaj tvrtke Jadrankamen za stipendiranje učenika upisanih ili se ovu godinu upisuju u Klesarsku školu

Natječaj tvrtke Jadrankamen za stipendiju za učenike upisane u Klesarsku školu

Važna obavijest za sve buduće i sadašnje učenike Klesarske škole i njihove roditelje: tvrtka Jadrankamen d.o.o nudi stipendiju za jednog učenika s otoka Brača upisanog u 1. razred Klesarske škole ove godine u iznosu od 150 eura mjesečno u trajanju od devet mjeseci godišnje. Svi učenici koji će ove godine upisati 1. razred mogu aplicirati za ovu primamljivu stipendiju naše čuvene tvrtke za rezanje, oblikovanje i obradu kamena.

Također, Jadrankamen nudi više stipendija za učenike s otoka Brača koji su već upisani u Klesarsku školu u iznosu od 200 eura mjesečno u trajanju od devet mjeseci godišnje te s mogućnošću odrađivanja plaćene praktične nastave u pogonima tvrtke Jadrankamen, a koje će predložiti njihovi nastavnici praktične nastave prema stupnju vještine i znanja.
Svi detalji bit će regulirani ugovorom između učenika i tvrtke, a ovaj dobar poticaj bućim vrhunskim klesarima počet će se primjenjivati već na početku školske godine 2024./2025.

Pozivamo i ostale zainteresirane obrte i tvrtke koji bi na ovaj način privukli majstore klesare na rad nakon završene srednje škole da nas kontaktiraju i dogovore daljnje korake jer ulaganje u mlade ulaganje je u podlogu za sve uspješne poslovne i razvojne procese! ❤⚒

Scroll to Top