test

Pozivamo učenike/ce naše Škole da sudjeluju u nagradnom natječaju i dizajniranju logo Erasmus+ projekta "Stone and wood". Dizajn loga u jpg formatu potrebno je poslati na email: asso.cawm@gmail.com ili na službenu FB stranicu projekta.
Ne samo da će najbolji logo biti službeni logo projekta nego će autor/ica dobiti i nagradu koja će biti dodijeljena na Danima Erasmusa u našoj Školi 15.10.2020.
.
.
#erasmusdays2020 #erasmus+ #logo #design #stoneandwood #klesarskaskola #euprojects

Can you hear the beat?!
.
.
.
Maturanti izrađuju maturalni rad tj. rozetu koja će biti ugrađena u novu zgradu naše škole!
#stonemasonry #klesarskaskola #stonemasonschool #almostfinish #graduate #rhytmofthestone #stone #pucisca #idemousrednju

Idemo u srednju!! Naša škola ima dva programa, klesarski tehničar (4godine) i klesar (3godine). Moramo naglasiti da je program klesar deficitarno zanimanje i zato Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta daje stipendiju od 1500 kn mjesečno svakom učeniku koji upiše taj program! Naša Škola može se pohvaliti mnogim priznanjima europskih i svjetskih organizacija, a ručno umijeće klesanja proglašeno je nematerijalnim kulturnim dobrom u Hrvatskoj. Uz ručnu obradu kamena uveli smo i obradu računalno upravljanim strojevima, a nakon što nadogradnja škole bude gotova, još kvalitetnije ćemo odgovoriti na izazove modernog i zahtjevnog tržišta. Partneri smo u više europskih projekata i zato naši najbolji učenici putuju Europom i time stječu neprocjenjivo znanje i iskustvo.
U sklopu škole imamo i odlično uređen Učenički dom.

#mojeruke #gdjesurukeimaistruke #klesarstvo #idemousrednju #odlicanizborsiguranposao

Scroll to Top